Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

''Αγανακτισμένοι'': Η Α. Γκερέκου ''Persona Non Grata'' στην Κέρκυρα

Συνεπείς ήταν στο «ραντεβού» τους, το Σάββατο, στην πλατεία Συντάγματος οι «Αγανακτισμένοι» της Αθήνας, εξοργισμένοι ήταν οι της Κέρκυρας, που κήρυξαν ανεπιθύμητο πρόσωπο τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.
Ειδικότερα, αν και λιγότεροι από άλλες φορές οι «Αγανακτισμένοι» της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, παρά την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού Νόμου.
Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν ανοιχτές συνελεύσεις και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για το έκτο πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο, την  Κυριακή.
Στο μεταξύ, με ομόφωνο ψήφισμα η γενική συνέλευση των «Αγανακτισμένων» αποφάσισε, την Πέμπτη, να κηρύξει τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου «Persona Non Grata», δηλαδή ανεπιθύμητο πρόσωπο για τους Κερκυραίους πολίτες.
Αναλυτικότερα, το σχετικό ψήφισμα, όπως παρατίθεται στο Corfupress, αναφέρει τα εξής:
«Ψήφισμα – απόφαση Κερκυραϊκού λαού
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου με τη χθεσινή της προδοτική ψήφο υπέρ του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου συνέβαλε στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, στην εξαθλίωση και υποδούλωση του ελληνικού λαού.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, με την ψήφο της, καταπάτησε κάθε έννοια Δημοκρατίας, Ελευθερίας και Δικαιοσύνης.
Η βουλετής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου με την ψήφο της κατέστρεψε τα όνειρα κα τις ελπίδες των παιδιών μας για ένα καλύτερο μέλλον.
Από σήμερα θεωρείται πλέον στο νησί μας ανεπιθύμητη! PERSONA NON GRATA!!!
Η κυρία Γκερέκου και η χουντική κυβέρνηση που εκπροσωπεί, έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.
Κερκυραίοι Πολίτες».
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2011 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου