Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Θρήνος στην Κέρκυρα για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας στην Καστοριά


Κείμενο: CorfuPress.com on Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του νησιού από την άγρια δολοφονία της 22χρονης Κερκυραίας φοιτήτριας στην Καστοριά, από τον 35χρονο φίλο της.

Η 22χρονη φοιτήτρια Ανδριάνα Γαρδικιώτη είχε φύγει από την Κέρκυρα (η οικογένειά της διαμένει στο Περιβόλι της Δ.Ε. Κορισσίων) και διέμενε στην Καστοριά, όπου φοιτούσε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Η γνωριμία της με τον 35χρονο, ένα χρόνο πριν μέσω κοινών γνωστών, στάθηκε μοιραία για εκείνη. 
Η ανατριχιαστική δολοφονία
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας 21χρονης χθες (16-12-2011) το πρωί στην Καστοριά.
Πρόκειται για 35χρονο, ο οποίος αφού έσφαξε στην κυριολεξία με κατσαβίδι και μαχαίρι την άτυχη κοπέλα, εγκατέλειψε την περιοχή και βρέθηκε στο Πολύκαστρο Κιλκίς, όπου όμως το όχημα που οδηγούσε θεωρήθηκε ύποπτο από αστυνομικούς οι επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, στη διάρκεια όμως της καταδίωξης το όχημά του ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ.
Το κουβάρι της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας άρχισε να ξετυλίγεται, όταν στην έρευνα του οχήματος, εντοπίσθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κιλκίς ενώ μετά την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, προέκυψε ότι διέπραξε ανθρωποκτονία από πρόθεση με μαχαίρι και κατσαβίδι σε βάρος της 22χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το πτώμα της κοντά στη λίμνη της Καστοριάς, το οποίο εντόπισαν σήμερα το πρωί , αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ της Καστοριάς, οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο δράστης ότι έγινε το έγκλημα και ανέσυραν από τα παγωμένα νερά της λίμνης την 22χρονη κοπέλα στο σώμα της οποίας ήταν καρφωμένα και το μαχαίρι και το κατσαβίδι.
Ο 35χρονος, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα οδηγηθεί ενώπιον κ. αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι οι λόγοι της δολοφονίας είναι ερωτικοί.
Ομολογία και μέσω face
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το “Πρώτο Θέμα” (αλλά και ΜΜΕ του νομού Καστοριάς) ο δράστης έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook την ομολογία του, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει “Λυπάμαι και συγγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω!!!. Έναν ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε ένα χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του...”.

CorfuPress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου