Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φάρσα για βόμβα στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημ. Θέατρο Κέρκυρας


Φάρσα για βόμβα καθυστέρησε μία και πλέον ώρα την έναρξη της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην εφημερίδα Έθνος, έκανε λόγο για βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας και η οποία θα έμπαινε σε λειτουργία μισή ώρα μετά την έναρξη της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ.
Οι συγκεντρωμένοι, περίπου 250, που βρισκόταν ήδη στο Δημοτικό Θέατρο, μεταφέρθηκαν στον εξωτερικό χώρο, αφού στο εσωτερικό διεξήχθη έρευνα από την Αστυνομία, η οποία και την ολοκλήρωσε στις 21:30 οπότε και ο κόσμος μπήκε και πάλι στην κεντρική αίθουσα για να αρχίσει η εκδήλωση.
Στο πάνελ προσφώνησε τους πέντε υποψήφιους η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, Μάχη Δαγκλή, ενώ οι συμμετέχοντες στο συνδυασμό Α. Γκερέκου, Μ. Μπούκας, Γ. Καρύδης, Λ. Κουλούρης και Στ. Καρβούνης μίλησαν στους συγκεντρωμένους.
Παρόντες στην αίθουσα οι πρώην υπουργοί Γιώργος Δρυς και Σπύρος Ράλλης και πολλά αυτοδιοικητικά και πάλαι ποτέ κομματικά στελέχη.

CorfuPress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου